Top

Voor je bestelt


Garantie
Tenzij anders vermeld bij het artikel, hanteert EBShops een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst. Als je aankoop binnen die termijn defect of beschadigd raakt (bij normaal gebruik), stuur dan het artikel niet zomaar aan ons retour. Wij vragen je eerst het defect of de beschadiging aan ons te melden via EBShops@kpnmail.nl. Binnen 48 uur zullen we contact met je opnemen en (indien van toepassing) een passende oplossing aanbieden. Als het retourneren van het artikel deel uitmaakt van die oplossing, zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening.  

Let op:
Elastische armbandjes worden kwetsbaarder bij extreme warmte en als ze vaak met water in aanraking komen! Directe toepassing van parfum of eau de toilette kan de onderdelen van je armbandje beschadigen of verkleuren. 


Nikkelallergie?
Alleen wanneer we het specifiek bij het artikel melden, zijn alle onderdelen (volgens opgave leverancier) van het artikel nikkelvrij. We proberen zoveel mogelijk nikkelvrij in te kopen, maar niet al onze leveranciers zijn hier even duidelijk in. Ook bij twijfel zullen we dus een artikel niet als nikkelvrij benoemen. Kies bij een nikkelallergie daarom voor artikelen zonder metaal of let op de specifieke nikkelvrij melding. 


Maten van armbanden:
De armbanden van NLSUR worden gemaakt in de maat regular en large. Bij iedere armband wordt aangegeven in welke maat deze verkrijgbaar is.

Regular: polsmaat ca. 19 cm (gemiddelde maat West-Europese vrouw)
Large: polsmaat ca. 20,5 cm (vrouw met wat bredere pols, man met smallere pols)

Maten van kettingen:
Kettingen worden gemeten van sluiting tot sluiting, waarbij de totale lengte eventueel wordt vermeerderd met de lengte van de hanger.

35 tot 40 cm: sluit nauw om je hals

40 tot 45 cm: hangt tot op je sleutelbeen
45 tot 50 cm: komt tot boven je borstbeen
50 tot 60 cm: hangt tot je borstbeen
60 tot 70 cm: komt tot op of hangt net op je buste
70 tot 80 cm: komt op je buste
80 tot 90 cm: komt tot op of over je buste 

Maten van tassen:
Tassen worden gemeten exclusief de hengsels. De dieptemaat wordt bepaald op basis van de maten van de bodem.